Kratholm-saken

Påtalemyndigheten har reist tiltale mot øyelege Jens Kratholm for grovt bedrageri, og saken skal behandles i retten fra slutten av september 2021. Tiltalen bygger på at Kratholm skal ha krevd egenbetaling fra pasientene i større omfang enn han hadde anledning til, etter dagjeldende regelverk. Tiltalen gjelder for tidsperioden 2012-2018, og det er kun krav fra denne perioden som kan tas med i saken nå.

 

Advokat Lina Therese Remlo er av retten oppnevnt som bistandsadvokat for alle de pasienter som er å anse som fornærmet i saken, gjennom at de har betalt for mye.

 

Dersom du mener at du kan ha krav i saken, kan du melde deg gjennom kontaktskjema på denne siden. Skjemaet fylles ut så nøyaktig og fullstendig som mulig, slik at vi har et godt grunnlag for å vurdere kravet. Pasienter som er avhørt av politiet og gjennom det allerede har fremsatt krav, trenger ikke sende inn krav på nytt. Retten vil i løpet av våren ta stilling til om kravene blir behandlet sammen med straffesaken.

Registrering

Kratholm-saken

  • Nærmere informasjon om du har det – tidspunkt for pasientkontakt, hvor mye man betalte, om man har kvitteringer eller annet.

Det er også mulig å komme i kontakt på telefon 77 00 21 00

Bistandsadvokat

Lina_Outdoor_030
Lina_Studio_34
Advokat/Partner
Lina Therese Remlo
T: 92 45 86 42